Professional Air PurifiersAERAMAX

Zuivere lucht is vandaag de dag meer dan ooit belangrijk. Binnenshuis kan het tot 5 keer ongezonder zijn dan buiten. IB Office heeft met de AeraMax Professional dé oplossing. Vraag gerust een gratis demo aan.

De AeraMax Professional is ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving van uw bedrijf. Alle modellen zijn wandmontagegeschikt, onopvallend en esthetisch aantrekkelijk, zodat u zorgeloos de lucht kunt zuiveren waar dat het meest nodig is.

Alle AeraMax Professional units zijn gebouwd met het oog op een 24/7/365 werking. Dat betekent voortdurend gebruik... en dat betekent dat ze zijn gebouwd met superieure componenten, hoogwaardige filters en versterkte behuizingen.

SLIM

Gepatenteerde, responsieve technologie

EFFECTIEF

Bewezen resultaten

GEÏNTEGREERD

Past in elke omgeving

BETROUWBAAR

Professionele luchtkwaliteit

aeramax cover

Download hier de brochure ico-download

bel gerust 056/351580 of mail naar miguel@iboffice.be voor een gratis demo.

Professonele luchtreiniging Het assortiment

Eén oplossing, veel keuzes. Geen enkele faciliteit is hetzelfde. Daarom bieden we onze toonaangevende commerciële luchtreinigers in verschillende maten aan, zodat u de ruimte krijgt die u nodig heeft. Al onze modellen bieden een ongeëvenaarde luchtfiltratie, via True HEPA-filtratie. Allemaal pakken ze schadelijke kiemen, virussen, VOC’s en geuren aan. En ze profiteren allemaal van de EnviroSmart™-technologie, die detecteert wanneer, en alleen wanneer, om de lucht te zuiveren. U hoeft alleen maar de grootte te kiezen die u nodig heeft. En of u nu een wand- of vrijstaande unit wilt. En dan zijn er nog de afwerkingen die u moet overwegen. Zoals we al zeiden: keuzes.

AERAMAX PROFESSIONAL II
Voor ruimtes 15 T/M 25M²

AeraMax-Professional-II
AERAMAX PROFESSIONAL III
Voor ruimtes 30 T/M 55M²

AeraMax-Professional-III
AERAMAX PROFESSIONAL IV
Voor ruimtes 65 T/M 110M²

AeraMax-Professional-IIIs